Vizyon / Misyon

Vizyon;

Rakı İçmeyi Sevenler Derneği Türkiye Cumhuriyeti Anayasal maddesinde belirtilen haklar çerçevesinde Dernekler amaçları ile ilgisi bulunan kanunlarla yasaklanmayan alanlarda, resmi özel günlerde yürüyüş, kâr amacı gütmeyen gece, organizasyon toplantıları düzenlemesi için ilçe kaymakamlığına yazılı dilekçe ile bildirimde bulunulur. Rakı İçmeyi Sevenler Derneği başta olmak üzere, sivil toplum kuruluşlarının, restoranlarda imitasyon rakıların satılmaması noktasında takibi yapılarak satışın azamiye indirilerek sağlıklı hizmet ile ihtiyaçlarına cevap verebilen ve geliştirilebilir, yazı , görsel sesli basında yayınlar oluşturulmasıyla birlikte Rakı İçmeyi Sevenler Derneği ile ilgili gelişmeleri yayınlayan web sayfası oluşturmak suretiyle sivil toplum kuruluşlarının yerelde ve genelde Türkiye’de ve Dünyada meydana gelen sosyal ve Rakı içme kültürünü yenilik, değişim ve gelişmelerle ilgili bilgilendirilecekleri bir ortam sağlamaktır. Bu değişim ve yenilikleri paralel hızda sunabilmek, hem de bu sayede Kamu-Stk toplum bilincinin sağlıklı kontrol diyaloğunun gelişmesini sağlamak amacıyla kurulması amaçlanmıştır.

Misyon;

Rakı İçmeyi Sevenler Derneğinin kurulma amacı; Rakı içme kültürünü bireyin bilinçli içmesi amacını geneline yaygınlaştırmak, aşırı alkol içiminin aza indirilerek trafik kazalarında ve benzeri konularda olayların önüne geçilerek azamiye indirilmesi için merkezi İstanbul Türkiye Cumhuriyeti sınırları içerisinde Dernekler amaçları ile ilgisi bulunan ve kanunlarla yasaklanmayan alanlarda, kendi aralarında veya vakıf, sendika ve benzeri sivil toplum kuruluşlarıyla ortak özel işletmeler ile bir amacı gerçekleştirmek üzere ve yetkili organlarının kararı ile platformlar oluşturabilme kararı alınarak kurulmuştur. Türk örf adet anane kültürüne sahip çıkılarak aşırı alkol tüketilmemesinin bilincini oluşturarak kontrollü tüketilmesini sağlamak amacı ile yola çıkıldı. Rakı İçmeyi Sevenler Dernek isim hakkı Kurucumuz ve Genel Başkanımız SN.Güray KIRICI'ya ait olup hakları saklı olarak yönetim kurulunca Rakı İçme Sevenler Derneği olarak yayına hayatına başlamıştır.

İletişim;
Güray KIRICI: +90532 3476771