Risd Powerbank

Yeni Risd Powerbank

Menu Powerbank, Otel, Restaurant, Cafe, vs vs gibi işletmeler için özel olarak tasarlanmış bir üründür.

Günümüzde cep telefonlarını neredeyse her an şarj etme ihtiyacı duymaktayız ve bu nedenle yanımızda yedek batarya taşımak büyük bir eziyettir. Fakat oturduğumuz bir restaurant'ta hemen masamızda bir şarj cihazı olduğunda yemek yerken aynı zamanda cep telefonumuzu şarj etmek büyük bir rahatlıktır. Bu şık ve modern ürünü alarak hem kendi reklamınızı yaparsınız hem de seçkin bir yer olma şansınızı artırırsınız.

Özellikleri sayesinde müşterilerin ilgisini size çeker ve diğer rakiplerinizden bir adım öne geçmenizi sağlar.

* Müşterileriniz işletmenizde keyifle vakit geçirirken, cihazlarını yanı başlarında şarj edebilirler,

* Cihazın yarattığı katma değer ile rakiplerinizin önüne geçer ve sektörünüzde fark yaratmış olursunuz,

* Tak çıkar yöntemi ile PVC panel içerisindeki görseli kolaylıkla değiştirip, müşterilerinize farklı ve sık bildirimlerde bulunabilirsiniz.

* Kullanacağınız görsel üzerine reklam alarak, işletmenize ek kazanç sağlayabilirsiniz.

Menu Powerbank ürünümüz FCC, Rosh, CE sertifikasyonlarına sahiptir. Yüksek kaliteli lithium pil içermektedir, uzun ömürlüdür, güvenilirdir. Cihaz üzerindeki 4 USB port ile aynı anda 4 cihaz şarj etme imkanı vermektedir. Kensington kilidi ile güvenlik amaçlı masaya sabitleme imkanı vermektedir

ÖZELLİKLERİ;

Samsung pil kullanımı ve dört usb çıkışı ile toplumda açık kullanılan power banklar arasında ömrü en uzun powerbank olma özelliği taşımaktadır, led gösterge ve masaya kitleme opsiyonları mevcuttur. 10000 mAh pil kapasitesi ile ortalama 5/6 kere bir telefonu %0 %100 arası şarj etmektedir. Orijinal kutu içinde telefonları şarj etmek için iki adet şarj ara kablosu bulunmaktadır.

Toplu ürün alımlarında kişiye özel veya firmanıza özel logo baskısı için WhatsApp hattımız ile iletişime geçiniz.

WhatsApp Hattımız: +90532 3476771

On beş gün içinde bire bir değişim garantisi

Türkiye genelinde BAYİLİKLER verilecektir. Bilgi için lütfen arayınız +90532 3476771

Yorum Yap

Not: HTML'ye dönüştürülmez!
    Kötü           İyi

KARGO

Kargolarınız Ptt, Aras, Mng, Yurtiçi Kargo Güvencesiyle Gönderilmektedir.

TESLİMAT

Türkiye'nin Her Yerine Ücretsiz Kargo.
  • Görüntülenme: 19572
  • Üretici: RİSD