ATA BALIK

Rakı İçmeyi Sevenler Derneği guraykirici 20/12/2015 0 Yorumlar Tüm Mekanlar,İstanbul,
Bu Mekan Rakı İçmeyi Sevenler Derneği Üyelerimize %10 İndirimlidir

Ata Balık bir aile şirketi olarak kurulmuştur. Bebek gibi Boğazın en ünlü ve kaliteli balık restoranlarında uzun yıllar çalışmış uzman personeli ile Boğazdaki bir balık restoranın kalitesini ve lezzetini sizlere Ataşehir - İstanbul'a daha uygun fiyatlarla taşıdık.Güler yüzlü hizmet ve Misafirlerimizin memnuniyeti bizler için önem arz etmektedir. Misafirlerimizle samimi bir ortam olarak derlediğimiz Ata Balık da zaman zaman misafirlerimizin önerdiği mezeleri de menümüze katıyoruz.Sizlere Boğazın Manzarasını değil Kalitesini ve Lezzetini daha uygun fiyatlarla getirdik.Uzun yıllar sektöre emek vermiş uzman personelimiz ile kaliteli hizmet ve müşteri memnuniyeti önceliğimizdir.İstanbul Anadolu Yakası ve Ataşehir Bölgesinin en kaliteli Rakı Balık restoranlarından birisiyiz.

Örnek gösterilen bir marka bilinci yaratmak. Sunduğu hizmetlerle sektöründe öncü olmak ve farklılık yaratmak. Tüm halkımızın desteğini alarak ürün ve hizmet kalitemizi her an yükseltmek. Sektörde yaratıcı, yenilikçi ve dinamizm için sürekli ve kalıcı kılmak en temel hedeflerimizi oluşturmaktadır.

Rezervasyon : 0 (532) 347 67 71
Adres : Ataşehir Bulvarı 10A Ataşehir / İstanbul