Başkan / Kurucu

Güray KIRICI 20 Ekim 1980 yılında İstanbul’da doğdu. Cumhuriyet lisesinde eğitim gören Güray, lisans derecesini 1998 yılında mezun olduğu Cumhuriyet Lisesi matematik bölümün’den aldı. Profesyonel yöneticilik hayatına 2003 yılında Desa Deri A.Ş Atatürk Hava Limanı dış hatlar terminal katında Müdür olarak başladı. Takip eden yıllarda Park Bravo Grup ve Boyner Holding’de üst düzey yönetici olarak iş hayatına devam eden Güray, İtalyan bir firmanın Mağazalar Koordinatörlüğü görevinde bulunduktan sonra son olarak sanayi sektöründe Marmara Bölgesi Bölge Müdürü olarak görevine devam etmektedir.

Güray, iş dünyasındaki başarılarından olduğu kadar hobileriyle de kendinden söz ettirdi. Uzun yıllar profesyonel olarak müzikle’de ilgilenen Güray, geniş musiki repertuvarı ile Üsküdar Musiki Cemiyetinde Prof. Dr. Alaaddin Yavaşça, Sn. Amir Ateş, Sn.Yıldırım Bekçi gibi büyük hocalardan ders alarak icra sınıfı ve meşk korolarında görev alıp 25 yıla yakın süredir Piyano çalmaktadır. Aynı zamanda ileri düzeyde bilgisayar programcılığı ve işletim sistemleriyle ilgilendiği için yakın dostları tarafından Hacker lakabıyla anılmaktadır. Güray, son olarak çevresinde sevilen ve sosyal bir kişi olması sebebi ile sanal alemde’de adını sıklıkla duyurmaktadır. 2015 yılında Rakı İçmeyi Sevenler Derneğini ve GK Grup şirketini kurarak Yönetim Kurulu Başkalığı görevine devam etmektedir.

İletişim ;
Güray KIRICI: +90532 3476771